Vrabčák 2020

 

Rybářský tábor 2020

V červenci tohoto roku jsme s rybářským kroužkem jeli už poněkolikáté na rybářský tábor.

Tentokrát jsme se vydali na Vrabčí hájek (Vrabčák) v Moravském Krumlově. Už týden před táborem jsem se moc těšil, jak si společně všichni zachytáme, užijeme srandu a budeme dělat nějaké aktivity.

Na tábor jsem dojel ve čtvrtek v 10 hodin dopoledne, ostatní přijeli až později. Přijel jsem společně s Matějem Melkusem a společně jsme začali vykládat věci z auta a začali stavět stan. Po cca půl hodině, co jsme přijeli my, přijeli i ostatní a začali se také vybalovat, já jsem si jako poslední vybral poslední místo na rybaření a chystal si nástrahy a už jsem se těšil, jak už nahodím.

Měli jsme také rozdělené služby na nádobí a pomoc s vařením např: loupat brambory. Měli jsme také postavený altán, ve kterém se vždy vařil oběd a také se zde oběd také snědl. Jídlo, které vařil pan Janderka bylo výborné.

Občas jsme s kamarády seděli, jako poslední u vody a chytali i v noci a bavili se. Dohromady jsme nachytali za těch 6 dní celkem 384 ryb, což je si myslím docela ohromné číslo a já z toho jsem chytil tak cca 25 ryb.

Tato výprava se mi velice líbila a budu se těšit na další rok.

Tomáš Veselý, Oslavany